Володимир Зеленски

Таг
6Вести

ТОЈ СЕКОГАШ ЗНАЕ ШТО САКА ДА КАЖЕ, ВЕЛИ НОВИНАРОТ ДМИТРО ЛИТВИН КОЈ ГИ ПРАВИ ГОВОРИТЕ НА ЗЕЛЕНСКИ

ИСПОЛНЕТЕ ЈА ТИШИНАТА СО ВАШАТА МУЗИКА, КАЖА ЗЕЛЕНСКИ НА ГРЕМИ НАГРАДИТЕ

ТВ-СЕРИЈАТА СО КОЈА СЕ ПРОСЛАВИ ЗЕЛЕНСКИ СЕ ВРАЌА НА „НЕТФЛИКС“

ОД ПОЧЕТОКОТ НА РУСКАТА ИНВАЗИЈА ПОРАСНА ИНТЕРЕСОТ ЗА ТВ-СЕРИЈАТА СО КОЈА СЕ ПРОСЛАВИ ЗЕЛЕНСКИ

БАШ СИ ЗГОДЕН – УКРАИНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ СЕ ЗАПОЗНА СО ТОМ КРУЗ

ОД РЕГАН ДО ЗЕЛЕНСКИ – ЅВЕЗДИТЕ НА ШОУ БИЗНИСОТ КОИ СТАНАА ПРЕТСЕДАТЕЛИ