Волт Дизни

Таг
3Вести

„ДИЗНИ“ ПО 85 ГОДИНИ ГО ЗГАСНА БРЕНДОТ „20 СЕНЧУРИ ФОКС“

ЈАПОНЕЦ ЌЕ МУ ВРАТИ НА „ДИЗНИ“ АНИМИРАН ФИЛМ ПО КОЈ СЕ ТРАГА 70 ГОДИНИ

„ДИЗНИ“ ГО КУПИ МЕДИУМСКО-ФИЛМСКОТО ЦАРСТВО НА РУПЕРТ МАРДОК ЗА 52,4 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ