„Волво“

Таг
2Вести

„ВОЛВО“ ЌЕ ПРОДАВА САМО ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ, ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРАЧУВААТ И ОНЛАЈН

„ВОЛВО“ ПРЕТСТАВИ НОВ АВТОМОБИЛ КОЈ Е И СПАЛНА И КАНЦЕЛАРИЈА