„Вондер вуман 1984“

Таг
5Вести

ГАЛ ГАДОТ ПО ТРЕТ ПАТ ЌЕ ЈА ГЛУМИ „ВОНДЕР ВУМАН“

„ВОНДЕР ВУМАН 2“ ЗАРАБОТИ САМО 38,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОТКАКО ДОЈДЕ ВО КИНАТА

„ВОНДЕР ВУМАН 1984“ ИЗЛЕГУВА НА БОЖИЌ НА „ЕЈЧ-БИ-О МАКС“

СТРАВОТ ОД МАЛА ЗАРАБОТКА ЈА ПОМЕСТИ ПРЕМИЕРАТА НА „ВОНДЕР ВУМАН 1984“

ГАЛ ГАДОТ ГО СМЕНИ ИЗГЛЕДОТ ЗА „ВОНДЕР ВУМАН 2“ ВО СТИЛОТ НА 80-ТИТЕ