вонредн состојба

Таг
4Вести

УШТЕ 14 ДЕНА ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ВО МАКЕДОНИЈА

ЌЕ СЕ БАРА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА, ПОЛИЦИСКИ ЧАС ЗА СИТЕ ОД 19 ДО 5 ЧАСОТ

УШТЕ 30 ДЕНА ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ВО МАКЕДОНИЈА, ПРВПАТ ПОВЕЌЕ ОД 100 НОВОЗАРАЗЕНИ ВО ЕДЕН ДЕН

МАКЕДОНИЈА ПРОГЛАСИ ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ПОРАДИ КРИЗАТА СО КОРОНАВИРУСОТ