вонредна состојба

Таг
3Вести

ПО ТРИ МЕСЕЦИ, МАКЕДОНИЈА УТРЕ ГИ ОТВОРА СИТЕ ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ

ПО ТРИ МЕСЕЦИ, УТРЕ ЗАВРШУВА ВОНРЕДНАТА СОСТОЈБА ВО ЗЕМЈАТА

УШТЕ 14 ДЕНА ВОНРЕДНА СОСТОЈБА ВО МАКЕДОНИЈА ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ