СЕДМОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ ВОСТАНИЕ НА 15 ДЕКЕМВРИ ВО МКЦ, ДОАЃА БЕЛГИСКИОТ ХАРДКОР БЕНД „НЕСТИ“