ЕЛЕН ПОМПЕО МРАЗЕЛА ШТО Ѝ НАШЛЕ ЉУБОВНИК ВЕДНАШ ОТКАКО ПАТРИК ДЕМПСИ ЈА НАПУШТИ „ВОВЕД ВО АНАТОМИЈА“