воз

Таг
15Вести

РЕКОРДНО ДОЛГ ПАТНИЧКИ ВОЗ ОД 1,9 КИЛОМЕТРИ ВОЗЕШЕ НИЗ ШВАЈЦАРСКИТЕ АЛПИ

НАПРОЛЕТ ПОВТОРНО ЌЕ СЕ ОТВОРИ ЖЕЛЕЗНИЧКАТА ЛИНИЈА БЕЛГРАД-ЗАГРЕБ-ЉУБЉАНА

СЕГА МОЖЕ ДА СЕ ПАТУВА СО ВОЗ ОД ПОРТУГАЛИЈА ДО СИНГАПУР И ПОПАТ ДА СЕ ПОСЕТАТ ПАРИЗ, МОСКВА И ПЕКИНГ

НОВ КИНЕСКИ ВОЗ Е НАЈБРЗОТО КОПНЕНО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО НА СВЕТОТ

ФРАНЦИЈА САКА ДА ГИ ЗАБРАНИ КРАТКИТЕ ДОМАШНИ АВИОНСКИ РЕЛАЦИИ АКО МОЖЕ ДА СЕ ПАТУВА СО ВОЗ

ЕВРОПА ПОВТОРНО СЕ ПОВРЗУВА СО НОЌНИ ВОЗОВИ, ГЕРМАНИЈА СЕ ОТКАЖА ОД НИВ, А СЕГА ВЛОЖУВА МИЛИОНИ

ГЕРМАНИЈА ИНВЕСТИРА МИЛИЈАРДА ЕВРА ВО НОВИ БРЗИ ВОЗОВИ

ВОЗ ПАРКИРАН НА МОСТ ВО ЈУЖНА АФРИКА СЕ ПРЕТВОРА ВО ЛУКСУЗЕН ХОТЕЛ

НОВИОТ НАЈБРЗ ВОЗ ВО ЈАПОНИЈА МОЖЕ ДА ВОЗИ И ВО СЛУЧАЈ НА ЗЕМЈОТРЕС

СО 103 ТУНЕЛИ И 988 МОСТОВИ НА 100 КИЛОМЕТРИ, ПРУГА ВО ИНДИЈА Е ЕДНА ОД НАЈЖИВОПИСНИТЕ НА СВЕТОТ