возење

Таг
4Вести

БОЛОЊА ЈА ОГРАНИЧИ БРЗИНАТА НА ВОЗЕЊЕТО ВО ГРАДОТ НА 30 КМ/ЧАС

МАКЕДОНИЈА ВОВЕДУВА РЕД ВО ВОЗЕЊЕТО ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ, ЌЕ ИМА И КАЗНИ