вработувања

Таг
2Вести

СТУДЕНТИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА ИМ ТРЕБА ПОВЕЌЕ ПРАКСА, ФАКУЛТЕТИТЕ СЕ БОРАТ ДА ГИ ЗАДРЖАТ ИНЖЕНЕРСКИТЕ КАДРИ