„Врба“

Таг
29Вести

ПОСТКОВИД КИНОПРЕМИЕРА НА „ВРБА“ ВО СРБИЈА И НАГРАДА ЗА МАНЧЕВСКИ

„ВРБА“ НА МАНЧЕВСКИ ГО ОТВОРА ЈАПОНСКИОТ ФЕСТИВАЛ ИСТОРИКА ВО КЈОТО

„ВРБА“ СОБРА УШТЕ СЕДУМ ФЕСТИВАЛСКИ НАГРАДИ ЗА ЕДНА НЕДЕЛА

НИКОГАШ НЕ Е МНОГУ ОД МОСТОВИ НА БАЛКАНОТ, ВЕЛИ МИЛЧО МАНЧЕВСКИ ВО ИНТЕРВЈУ ЗА „КОРИЕРЕ ДЕЛА СЕРА“

„ВРБА“ НА МАНЧЕВСКИ ОД УТРЕ ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА НА „ЕЈЧ-БИ-О ГОУ“

„ВРБА“ СО МАРИОВО И ТРЕСКАВЕЦ ВО ТРКА ЗА НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБРА ФИЛМСКА ЛОКАЦИЈА ВО ЕВРОПА

„ВРБА“ ПРИКАЖАН НА ФЕСТИВАЛОТ ВО МОСКВА, ЛУКСЕМБУРГ ПРАВИ РЕТРОСПЕКТИВА НА МАНЧЕВСКИ

„ВРБА“ ВО ИСТА ВЕЧЕР ГО ОТВОРИ СОФИСКИОТ, А ГО ЗАТВОРИ ФЕСТИВАЛОТ ВО ТИРАНА, МАНЧЕВСКИ ДОБИ НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО

„ВРБА“ ДОБИ НОМИНАЦИЈА ЗА НАЈДОБАР ФИЛМ, МАНЧЕВСКИ ЗА НАЈДОБАР РЕЖИСЕР НА ФЕСТИВАЛОТ РЕЈНДЕНС ВО ЛОНДОН

„БИКИНИ МУН“ ВО ФРАНЦИЈА И САД, „ВРБА“ ВО КИНА – ФИЛМОВИТЕ НА МАНЧЕВСКИ ИГРАА НА ТРИ КОНТИНЕНТИ ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ