вселенска мисија

Таг
3Вести

КИНЕСКАТА МИСИЈА „ЧАНГИ-5“ ГИ ДОНЕСЕ ПРВИТЕ КАМЕЊА ОД МЕСЕЧИНАТА ОД 1976 ГОДИНА

НАСА ЈА ПОТВРДИ МИСИЈАТА СО КОЈА ЌЕ СЕ ИСТРАЖУВА ОКЕАНСКИОТ СВЕТ НА ЕВРОПА, НАЈСОВРШЕНИОТ МЕСЕЦ НА ЈУПИТЕР

ЕВРОПА И ЈАПОНИЈА ЗАЕДНИЧКИ ТРГНАА КОН МЕРКУР, ПЛАНЕТА ШТО НЕ МОЖАТ ДА ЈА РАЗБЕРАТ