вселенско летало

Таг
4Вести

ПО ПАТ ОД ШЕСТ ГОДИНИ И ШЕСТ МИЛИЈАРДИ КИЛОМЕТРИ, ЈАПОНСКО ЛЕТАЛО ЌЕ ДОНЕСЕ МАТЕРИЈАЛ СОБРАН ОД АСТЕРОИД

ЛЕТАЛО НА НАСА УСПЕШНО СЛЕТА НА АСТЕРОИД НА 330 МИЛИОНИ КИЛОМЕТРИ ОД ЗЕМЈАТА ЗА ДА СОБЕРЕ ЧЕСТИЧКИ

НАЈДОБРИТЕ ФОТОГРАФИИ КОИ ВО 2019 ПРИСТИГНАА НА ЗЕМЈАТА ОД ВСЕЛЕНАТА

ИЛОН МАСК ГО ПРЕТСТАВИ ЛЕТАЛОТО ЗА СВОИТЕ КОМЕРЦИЈАЛНИ ЛЕТОВИ ВО ВСЕЛЕНАТА