Втора светска војна

Таг
2Вести

СЛЕДНИОТ ФИЛМ НА НОЛАН ЌЕ БИДЕ ЗА КРЕАТОРОТ НА АТОМСКАТА БОМБА

МИЛИЈАРДЕРОТ ПОЛ АЛЕН ПРОНАЈДЕ ЛЕГЕНДАРЕН ВОЕН БРОД ПОТОПЕН ВО 1942 ГОДИНА