забрана

Таг
33Вести

ТАТУ МАЈСТОРИТЕ СТРАВУВААТ ЗА СВОЈАТА ИДНИНА ОТКАКО ЕУ ЗАБРАНИ ИЛЈАДНИЦИ ХЕМИКАЛИИ ОД МАСТИЛАТА ЗА БОЕЊЕ

ФИРЕНЦА ЗАБРАНИ СОБИРАЊЕ И ШЕТАЊЕ НА ПОПУЛАРНИТЕ МЕСТА ПОСЛЕ 21 ЧАСОТ

НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО НЕМА ДА ИМА НИ СЕКС, НИ АЛКОХОЛ

ИТАЛИЈА ЗАБРАНИ КРУЗЕРИ ДА ПОМИНУВААТ ПОКРАЈ ВЕНЕЦИЈА

БРИТАНИЈА ОД 2030 ЌЕ ЈА ЗАБРАНИ ПРОДАЖБАТА НА БЕНЗИНСКИ И ДИЗЕЛСКИ ВОЗИЛА

ФРАНЦИЈА ЌЕ ГИ ЗАБРАНИ ГРЕЈАЧИТЕ НА ТЕРАСИТЕ НА КАФУЛИЊАТА И РЕСТОРАНИТЕ

УШТЕ ТРИ ЖРТВИ НА КОВИД-19 ВО ЗЕМЈАТА, ПОЧНА 85-ЧАСОВНАТА ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ

УШТЕ ТРИ ЖРТВИ НА КОВИД-19 ВО МАКЕДОНИЈА, ДРАСТИЧНО СЕ ПРОШИРУВА ПОЛИЦИСКИ ЧАС

УШТЕ ШЕСТ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА, СЕ ЗАТВОРААТ СИТЕ КАФУЛИЊА И ОБЛОЖУВАЛНИЦИ

МАКЕДОНИЈА ГИ ЗАТВОРА УЧИЛИШТАТА НА ДВЕ НЕДЕЛИ, МАКЕДОНИЈА-КОСОВО БЕЗ ПУБЛИКА