КАНДИДАТ ВО ФИЛАДЕЛФИЈА НАСЕДНА НА ИНТЕРНЕТ ИЗМАМА, ЌЕ КОРИСТИ ЗАЈЦИ ЗА ОТКРИВАЊЕ ДРОГА