МОРАМ ДА ЖИВЕАМ ЗА СЕМЕЈСТВОТО, ВЕЛИ ЏЕРЕМИ РЕНЕР ЕДНА ГОДИНА ОТКАКО БЕШЕ ПРЕГАЗЕН ОД ЧИСТАЧ ЗА СНЕГ