замок Виндзор

Таг
2Вести

КРУНИСУВАЊЕТО НА ЧАРЛС ЗАОКРУЖЕНО СО ПРВИОТ КОНЦЕРТ ВО ЗАМОКОТ ВИНДЗОР ДОСЕГА

БЛАГОРОДНИЦИ И ЅВЕЗДИ НА СВАДБАТА НА ПРИНЦЕЗАТА ЈУЏИНИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)