Западен свет

Таг
2Вести

ВО ПОЖАРИТЕ ВО КАЛИФОРНИЈА ГОРАТ И ДОМОВИ НА ХОЛИВУДСКИ ЅВЕЗДИ, УНИШТЕН И СЕТОТ НА СЕРИЈАТА „ЗАПАДЕН СВЕТ“

„ИГРА НА ТРОНОВИ“ СО 22 НОМИНАЦИИ ЗА ЕМИ НАГРАДИТЕ