затемнување

Таг
2Вести

ДЕЛОВИ ОД АМЕРИКА ЌЕ ВИДАТ РЕТКО ПРСТЕНЕСТО ЗАТЕМНУВАЊЕ НА СОНЦЕТО

ДЕЛОВИ ОД СВЕТОТ УЖИВАА ВО ДЕЛУМНОТО ЗАТЕМНУВАЊЕ НА СОНЦЕТО (ФОТОГАЛЕРИЈА)