здравство

Таг
2Вести

САД ИМААТ 782 МИЛИЈАРДЕРИ ПОВЕЌЕ ОД ФИНСКА, НО СЕ ДАЛЕКУ ОД НЕЈЗИНИОТ СТАТУС НА НАЈСРЕЌНА ДРЖАВА

ПОТКУП ЗА ЛЕКАР НЕ Е ОБВРСКА – ПОЧНА ПРОЕКТОТ ПРИЈАВИ КОРУПЦИЈА