Здружение на џез музичари

Таг
5Вести

ЌЕ СВИРИМЕ ХИТОВИ КОИ ПУБЛИКАТА САКА ДА ГИ ЧУЕ, ВЕЛИ ДАРКО РУНДЕК ПРЕД КОНЦЕРТОТ СО МАКЕДОНСКИТЕ ЏЕЗЕРИ

ЗДРУЖЕНИЕТО НА ЏЕЗ МУЗИЧАРИ СО КОНЦЕРТОТ „ЏЕЗ И РОЛ“ ГО СЛАВИ СВЕТСКИОТ ДЕН НА МУЗИКАТА

БИГ БЕНДОТ НА МАКЕДОНСКИТЕ ЏЕЗЕРИ ЌЕ СВИРИ СО ТРОМБОНИСТОТ ЛУИС БОНИЉА НА СВОЈОТ НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ

КОНЦЕРТОТ СО БИГ БЕНДОТ НА МАКЕДОНСКИТЕ ЏЕЗЕРИ Е ГОЛЕМО ПРИЗНАНИЕ ЗА МЕНЕ, ВЕЛИ РАМБО АМАДЕУС

ФРЕНК ЗАПА ВО ИЗВЕДБА НА МАКЕДОНСКИТЕ ЏЕЗЕРИ ВЕЧЕРВА ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА