ТРЕТИНА ОД ПОВРШИНАТА НА СТОКХОЛМ Е ЗЕЛЕНА, ОД ОСУМТЕ НАЈЕКОЛОШКИ ГРАДОВИ ВО СВЕТОТ, ПОЛОВИНА СЕ ВО СКАНДИНАВИЈА