Земја

Таг
5Вести

МАРС ИЗГЛЕДА НАЈГОЛЕМО И НАЈСВЕТЛО НА НОЌНОТО НЕБО ОД 2003 ГОДИНА

ДВАЈЦА СТРАНЦИ НАПРАВИЈА „ЗЕМЈИН СЕНДВИЧ“ РАЗДЕЛЕНИ 20.000 КИЛОМЕТРИ

СВЕТОТ ЌЕ ЈА ЗАВРШИ ДЕЦЕНИЈАТА СО 7,75 МИЛИЈАРДИ ЖИТЕЛИ

БОЛТ РЕКЛАМИРА ШАМПАЊ ЗА АСТРОНАУТИ И ЗА ТУРИСТИ ВО ВСЕЛЕНАТА

СВЕТОТ ГО ЧЕКА НАЈДОЛГОТО ПОМРАЧУВАЊЕ НА МЕСЕЧИНАТА ВО 21. ВЕК, ЌЕ СЕ НАБЉУДУВА И ВО МАКЕДОНИЈА