Жан-Марк Вале

Таг
2Вести

ПОЧИНА ЖАН-МАРК ВАЛЕ, РЕЖИСЕРОТ НА „БИЗНИС КЛУБ ДАЛАС“ И „ГОЛЕМИ МАЛИ ЛАГИ“

ЖАН-МАРК ВАЛЕ ЌЕ СНИМА ФИЛМ ЗА ЏОН ЛЕНОН И ЈОКО ОНО