НАСТАВНИЧКАТА ЖАНЕТА ТОШЕВСКА Е ЧИТАТЕЛ НА ГОДИНАТА ВО БИТОЛА, ЛАНИ ПРОЧИТАЛА 71 КНИГА ОД ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА