Жељко Бебек

Таг
3Вести

ЖЕЉКО БЕБЕК ЌЕ СЛАВИ 50 ГОДИНИ КАРИЕРА СО КОНЦЕРТ ВО ОХРИД НА 18 ЈУЛИ

НЕ ПРИПАЃАМ НА НИВНИТЕ 50 ГОДИНИ, РЕЧЕ ЖЕЉКО БЕБЕК ЗА СЛАВЕНИЧКАТА ТУРНЕЈА НА „БИЈЕЛО ДУГМЕ“ НА КОЈА ОДБИ ДА НАСТАПУВА

РОК-ЛЕГЕНДАТА ЖЕЉКО БЕБЕК ЌЕ ДОБИЕ ЗЛАТНА БУБАМАРА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО