И БИРМИНГЕМ ЌАРУВА ОД „ТЕЛЕВИЗИСКИОТ ТУРИЗАМ“, ВО ГРАДОТ НАГРНАА ФАНОВИТЕ НА „ЖИЛЕТИТЕ ОД БИРМИНГЕМ“