Живи мртовци

Таг
4Вести

СЕРИЈАТА „ЖИВИ МРТОВЦИ“ ЗАВРШУВА СО ПРЕТСТОЈНАТА 11. СЕЗОНА

„ЖИВИ МРТОВЦИ“ ДОБИВА ФИЛМСКИ ВЕРЗИИ СО ЕНДРЈУ ЛИНКОЛН ВО ГЛАВНА УЛОГА

ЕНДРЈУ ЛИНКОЛН ПОТВРДИ ДЕКА ЈА НАПУШТА СЕРИЈАТА „ЖИВИ МРТОВЦИ“

ЕНДРЈУ ЛИНКОЛН ЗАМИНУВА ОД СЕРИЈАТА „ЖИВИ МРТОВЦИ“ ПО ДЕВЕТ СЕЗОНИ