зимски спортови

Таг
2Вести

ТАЈНАТА НА ОЛИМПИСКИОТ УСПЕХ НА НОРВЕШКА – ОД МАЛИ НОЗЕ НА СКИИ, НЕМА ЕГО И НЕ ВЛОЖУВААТ ВО СКАПИ СПОРТОВИ

СКИ ЦЕНТРИТЕ НИЗ ЕВРОПА СЕ ОТВОРААТ ЗА ГОСТИ СО КОВИД СЕРТИФИКАТИ