Зинга

Таг
2Вести

„ПАГАНИ“ ПРЕКУ ВИДЕОИГРА ГО ПРЕТСТАВИ СВОЈОТ НОВ СУПЕРАВТОМОБИЛ ОД 3,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

„ЗИНГА“ ЌЕ ПРАВИ НОВА ИГРА ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: КОМАНДАНТ“