Златна лира

Таг
2Вести

ФЕСТИВАЛОТ ЗЛАТНА ЛИРА СЕ ЗАТВОРА СО КОНЦЕРТ НА ФАГОТИСТОТ ДАНИЕЛ АПОСТОЛОВ И ПИЈАНИСТОТ ДАРКО МАРИНКОВСКИ