змеј

Таг
3Вести

ФОСИЛ ПРОНАЈДЕН ВО КИНА ОТКРИ ПЕТ МЕТРИ ДОЛГ „ЗМЕЈ“ СТАР 240 МИЛИОНИ ГОДИНИ

НАСТАПИ ГОДИНАТА НА ЗМЕЈОТ, СИМБОЛ НА МОЌ, СИЛА И СРЕЌА

ФИНСКА ОТВОРИ ХОТЕЛ ОД МРАЗ ИНСПИРИРАН ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“