знаковен јазик

Таг
3Вести

СКОПСКИ УЧЕНИЦИ ГИ СОЗДАДОА ПРВИТЕ СТИКЕРИ СО МАКЕДОНСКИ ЗНАКОВЕН ЈАЗИК ЗА ВИБЕР

„СТАРБАКС“ ГО ОТВОРИ ПРВОТО КАФУЛЕ СО ЗНАКОВЕН ЈАЗИК ВО САД