„Зоки Поки“

Таг
6Вести

„ЗОКИ ПОКИ“ ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА И НА СРПСКАТА „РТС“

„ЗОКИ ПОКИ“ ЌЕ СЕ ЕМИТУВА ВО ЦЕЛА СКАНДИНАВИЈА, НО ВТОРА СЕЗОНА НЕМА ДА СЕ СНИМА

ПО ШВЕДСКА, „ЗОКИ ПОКИ“ ЌЕ СЕ ЕМИТУВА И НА НОРВЕШКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА

ТВ-СЕРИЈАТА „ЗОКИ ПОКИ“ ЌЕ СЕ ЕМИТУВА НА ШВЕДСКИОТ НАЦИОНАЛЕН КАНАЛ

НОВАТА ДЕТСКА ТВ-СЕРИЈА „ЗОКИ ПОКИ“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА 4 МАЈ

„ЗОКИ ПОКИ“ ЌЕ ГО ЗАДРЖИ ВНИМАНИЕТО НА ДЕЦАТА ВО ДЕНЕШНОТО БРЗО ВРЕМЕ – ВЕЛИ ЕКИПАТА НА НОВАТА ТВ-СЕРИЈА