Зорка Тодорова-Младеновиќ

Таг
3Вести

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ И ИСТОРИЈАТА НА ОБЛЕКАТА, ВЕЛИ ЗОРКА МЛАДЕНОВА-ТОДОРОВИЌ ЗА НОВАТА ФОТОМОНОГРАФИЈА

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „КОСТИМОТ ВО МАКЕДОНИЈА ОД ПОЈАВАТА НА ФОТОГРАФИЈАТА ДО ДЕНЕС“ ОД ЗОРКА ТОДОРОВА-МЛАДЕНОВИЌ

ЗОРКА ТОДОРОВА-МЛАДЕНОВИЌ ОБЈАВИ КНИГА-УЧЕБНИК ЗА ИДНИТЕ ДИЗАЈНЕРИ