ѕвезда

Таг
13Вести

ОТКРИЕНИ ШЕСТ ПЛАНЕТИ КОИ КРУЖАТ ОКОЛУ СВОЈАТА ЅВЕЗДА ВО КООРДИНИРАН ТАНЦ

ТЕЛЕСКОПОТ „ЏЕЈМС ВЕБ“ ГИ СНИМИ ПОСЛЕДНИТЕ ФАЗИ ОД ЖИВОТОТ НА ЕДНА ЅВЕЗДА

АСТРОНОМИТЕ ПРВПАТ ГО ФАТИЛЕ МОМЕНТОТ КОГА ЅВЕЗДА ГОЛТА ПЛАНЕТА

САГРАДА ФАМИЛИЈА ДОБИ НОВА КУЛА УКРАСЕНА СО ЅВЕЗДА ОД 5,5 ТОНИ, НО КРАЈОТ НА ИЗГРАДБАТА НЕ СЕ НАЅИРА

ВЕРУВАЈТЕ ВО СОПСТВЕНИТЕ ПРИКАЗНИ, А НЕ НА ПОЛИТИЧАРИТЕ – ГИЛЈЕРМО ДЕЛ ТОРО ДОБИ ЅВЕЗДА ВО ХОЛИВУД

НЕ СУМ НАЈУБАВА НИ НАЈПОПУЛАРНА, НО СУМ ОДЛИЧНА – ПИНК ДОБИ ЅВЕЗДА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ

„ЗОШТО ИМ ТРЕБАШЕ ТОЛКУ ВРЕМЕ?“- МАЈКЛ ДАГЛАС ДОБИ ЅВЕЗДА ВО ХОЛИВУД ПО 50 ГОДИНИ КАРИЕРА

МАЈКЛ ДАГЛАС КОНЕЧНО ЌЕ ДОБИЕ ЅВЕЗДА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ ПО 50 ГОДИНИ КАРИЕРА

ЏЕНИФЕР ГАРНЕР ДОЈДЕ СО ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО НА ОТВОРАЊЕТО НА ЅВЕЗДАТА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ

ЗАПАДЕН ХОЛИВУД БАРА ДА СЕ ОТСТРАНИ ЅВЕЗДАТА НА ТРАМП ОД ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ