Ѕвездена симфонија

Таг
3Вести

ЌЕ ДОНЕСАМ ДОБРИ ВИБРАЦИИ ВО БИТОЛА, РЕЧЕ ГРЧКАТА ПЕЈАЧКА СО ПОТЕКЛО ОД НИГЕРИЈА ЛАВ ИТОЈА

КОНСТРАКТА ЌЕ НАСТАПИ НА „ЅВЕЗДЕНА СИМФОНИЈА“ ВО БИТОЛА СО КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР

ГЕРМАНСКИОТ ЕЛЕКТРО БЕНД „ШИЛЕР“ ЌЕ НАСТАПИ НА 3 ЈУЛИ ВО БИТОЛА СО КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР