звук

Таг
2Вести

„БИЗНИСОТ НА ЗАДОВОЛСТВОТО“ НА ЦВЕТАНОВСКИ ЌЕ ИГРА НА ФЕСТИВАЛОТ ЗА МУЗИКА И ЗВУК ВО ХРВАТСКА

СЗО ПРЕПОРАЧА МАКСИМАЛНА ЈАЧИНА ЗА БЕЗБЕДНО СЛУШАЊЕ МУЗИКА НА КОНЦЕРТИ И ЗАБАВИ