Елица Ангеловска

Author
96Вести

ПРЕМИЕРА НА „РОДЕНДЕНСКИ ПОДАРОК“, ПРВИОТ КРАТКОМЕТРАЖЕН ФИЛМ ЗА МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА

НИНА ДОКАЖУВА ДЕКА МОЖЕШ ДА ПОСТИГНЕШ СЀ АКО ИМАШ ЖЕЛБА – ТАМАРА ПЕЕШЕ ЗА ДЕВОЈКАТА ОД УНИЦЕФ

ЕПИДЕМИЈА НА МАЛИ СИПАНИЦИ ПРОГЛАСЕНА ВО ЦЕЛА ДРЖАВА

ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ СКИЈААТ ВО МАВРОВО СО ПОМОШ НА ЕКСПЕРТИ ОД ВЕЛС

ВЛАДАТА ОБОЕНА ВО ПОРТОКАЛОВО – ПОЧНА КАМПАЊАТА „16 ДЕНА АКТИВИЗАМ ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО ВРЗ ЖЕНИ И ДЕВОЈКИ“

„МАМА МИА 2“ ОД ЧЕТВРТОК ВО СКОПСКИТЕ КИНА – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА

ГОСТИТЕ ВО ГЕРМАНСКИ ХОТЕЛ ЌЕ МОЖАТ ДА ГИ КАЧАТ АВТОМОБИЛИТЕ ДО НИВНАТА СОБА

ПО ЗАЕВ, И ХАН СЕ ОСЛОБОДИ ОД ВРАТОВРСКАТА

НЕ ПАНИЧЕТЕ КОГА ЌЕ ВИДИТЕ ДЕКА НЕКОМУ МУ Е ПОТРЕБНА ПОМОШ, ОБИДЕТЕ СЕ ДА МУ ПОМОГНЕТЕ, ВЕЛАТ ДЕЦАТА ХЕРОИ КОИ СПАСИЈА ЖИВОТ