13 ноември

Таг
2Вести

АЊА РУПЕЛ, НИКОЛА КОЈО И ИГОР ЏАМБАЗОВ ПЕЕЈА ПАРТИЗАНСКИ ПЕСНИ ЗА 75-ГОДИШНИНАТА ОД ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА СКОПЈЕ

ПРЕМИЕРА НА КРАТКИОТ ФИЛМ „ТАЈНИТЕ АРХИВИ НА СКОПЈЕ“ ВО КИНОТЕКАТА