3-Д принтање

Таг
4Вести

6.500 МАСКИ СО ВИЗИРИ БЕСПЛАТНО ДОСТАВЕНИ ДО МЕДИЦИНСКИТЕ ЛИЦА, И „КОМИТИ“ ДОНИРАА МАСКИ И СКАФАНДЕРИ

НАД 3.000 3-Д ОТПЕЧАТЕНИ МАСКИ СО ВИЗИРИ ДОСТАВЕНИ БЕСПЛАТНО ВО УСТАНОВИ НИЗ ЗЕМЈАВА

ХОЛАНДИЈА ГО ДОБИВА ПРВИОТ МОСТ НАПРАВЕН СО 3-Д ПЕЧАТЕЊЕ