50 години

Таг
2Вести

ПЕТ ГОДИНИ ЧЕКАВ НЕКОЈ МЕНАЏЕР ДА СЕ СЕТИ ДЕКА ПРАВАМ 50-ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ, ВЕЛИ МИКИ ЈОВАНОВСКИ-ЏАФЕР ПРЕД СЛАВЕНИЧКАТА ТУРНЕЈА

ДВОЈКАТА ОД КУЛТНАТА ФОТОГРАФИЈА ОД ВУДСТОК СО ВИП-ТРЕТМАН НА 50-ГОДИШНИНАТА ОД ФЕСТИВАЛОТ