„АББА“

Таг
14Вести

НЕ МОРА ВЕЌЕ НИШТО ДА ДОКАЖУВАМЕ – „АББА“ ГО ОБЈАВИ ПРВИОТ АЛБУМ ПО 40 ГОДИНИ

„АББА“ ДЕФИНИТИВНО ЌЕ СЕ РАСПАДНЕ ПО КОНЦЕРТИТЕ ВО 2022

„АББА“ ГО ОБЈАВИ ТРЕТИОТ СИНГЛ ВО ПРЕСРЕТ НА ПОВРАТНИЧКИОТ АЛБУМ

БРИТАНСКИ АРХИТЕКТИ ДИЗАЈНИРАА ШЕСТОАГОЛНА САЛА ЗА ВИРТУЕЛНАТА ТУРНЕЈА НА „АББА“

„АББА“ ЌЕ СЕ ВРАТИ НА СЦЕНА СО ПОМОШ НА ХОЛИВУДСКА ТЕХНОЛОГИЈА ОТКАКО ПО 40 ГОДИНИ ГИ ОБЈАВИ ПРВИТЕ НОВИ ПЕСНИ

АЛБУМ НА „АББА“ ПОСТАВИ РЕКОРД ОД 1.000 НЕДЕЛИ НА БРИТАНСКАТА ТОП-ЛИСТА

„АББА“ ПЛАНИРА ДА ИЗДАДЕ НОВА МУЗИКА ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА

„ВАТЕРЛО“ НА „АББА“ ИЗБРАНА ЗА НАЈДОБРАТА ЕВРОВИЗИСКА ПЕСНА НА СИТЕ ВРЕМИЊА

„АББА“ ГО ОДЛОЖИ ИЗДАВАЊЕТО НА ПРВАТА НОВА МУЗИКА ПО 35 ГОДИНИ ЗА ВТОРАТА ПОЛОВИНА ОД 2019