ајкула

Таг
5Вести

ВО ДЛАБОКИТЕ ВОДИ НА НОВ ЗЕЛАНД ПРОНАЈДЕНИ АЈКУЛИ КОИ СВЕТАТ ВО ТЕМНИЦА

ПРВАТА АЛБИНО АЈКУЛА ФАТЕНА ПОКРАЈ БРЕГОТ НА БРИТАНИЈА

СЕКОЈА ГОДИНА СЕ УБИВААТ 100 МИЛИОНИ АЈКУЛИ И ДРЖАВИТЕ СЕГА РЕШИЈА ДА ГИ ЗАШТИТАТ

ДЛАБОКО СИНО – ФОТОГРАФКА ДОЖИВЕА БЛИСКА СРЕДБА СО АЈКУЛА ОД 2,5 ТОНИ И ШЕСТ МЕТРИ

ГОЛЕМА БЕЛА АЈКУЛА ВИДЕНА ВО ШПАНИЈА ЗА ПРВПАТ ПО 42 ГОДИНИ