ајкули

Таг
3Вести

СВЕТСКАТА ПОПУЛАЦИЈА НА АЈКУЛИ СЕ НАМАЛИЛА ЗА 71% ВО ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ

100.000 ДОЛАРИ ЗА НОЌ ВО АПАРТМАНОТ ДИЗАЈНИРАН ОД ДЕЈМИЕН ХРСТ

ЈАТО АЈКУЛИ ВО НАПАД Е ПОДВОДНА ФОТОГРАФИЈА НА ГОДИНАТА