активисти

Таг
2Вести

ПЕРУАНКА КОЈА СЕ ИЗБОРИ ДЕЛ ОД АМАЗОНИЈА ДА СТАНЕ НАЦИОНАЛЕН ПАРК МЕЃУ ДОБИТНИЦИТЕ НА ЕКОЛОШКАТА НАГРАДА ГОЛДМАН

ЛАГЕРФЕЛД И „ШАНЕЛ“ КРИТИКУВАНИ ЗА СЕЧА НА СТАРИ ДРВЈА ЗА РЕВИЈАТА ВО ПАРИЗ