акционер

Таг
2Вести

МАСК СЕ ОТКАЖА ОД ЧЛЕНСТВОТО ВО УПРАВНИОТ ОДБОР НА ТВИТЕР

ИЛОН МАСК СТАНА НАЈГОЛЕМИОТ АКЦИОНЕР ВО ТВИТЕР