Аквамен

Таг
4Вести

НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРААТ ПЛАТЕНИ КАМПАЊИ, ВЕЛИ АМБЕР ХРД ЗА ПЕТИЦИЈАТА ДА БИДЕ ОТСТРАНЕТА ОД „АКВАМЕН 2“

70 АРТИСТИ ОД ФХ3Х РАБОТЕА НА ЕФЕКТИТЕ НА „АКВАМЕН“, ФИЛМОТ ОД ДЕНЕСКА ИГРА ВО СИНЕПЛЕКС